Institut Gosa

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Povećati slova
  • Default font size
  • povećavanje slova
  • Latinica
  • English
Novosti
Novosti

Detaljnije u priloženom tekstu

Поштовани партнери,

 

Свечана додела Сертификата заваривачима који су обуку завршили у Институту Гоша, а коју је финансирала Немачка организација за међународну сарадњу (ГИЗ) обављена је 28.07.ове године у Центру за обуку у Смедеревској Паланци.

Комплетан снимак са свечане доделе сертификата можете погледати OВДЕ-

 

https://www.youtube.com/watch?v=hyA4Fbr2HOM

СВЕЧАНА ДОДЕЛА СЕРТИФИКАТА МЛАДИМА КОЈИ СУ ЗАВРШИЛИ ОБУКУ ЗА ЗАВАРИВАЧЕ У ИНСТИТУТУ ГОША У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Петак, 28.07.2017., 11:00 часова29.06.2017

Obaveštavamo sve zainteresovane, potencijalne kandidate da je kroz projekat Podsticanje zapošljavanja mladih otvoren za prijave novi Konkurs za obuke u zavarivanju.

O detaljima Konkursa se možete upoznati na stranicama sajta projekta ovde... ili možete preuzeti dokument ovde...

Projekat Podsticanje zapošljavanja mladih sprovodi se u okviru Nemačko-srpske razvojne saradnje, pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) SR Nemačke u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije. Projekat sprovodi nemačka organizacija za međunarodnu saradnju poznatija pod nazivom GIZ.

 

Svi detalji u

vezi sa obukom, kao i formular za prijavljivanje nalaze se na stranici:

http://odskoledoposla.org/obuka-za-zavarivace/

Poštovani,

Institut Goša, u ponedeljak 19.juna sa početkom u 9 sati nastavlja seriju kurseva iz oblasti ispitivanja zavarenih spojeva metodama bez razaranja i to kursem za penetrantsku kontrolu (PT). Kurs se održava u prostorijama Instituta Goša u Smederevskoj Palanci i izvodiće ga eminentni predavači i stručnjaci kako iz Instituta Goša, tako i naši saradnici iz Beograda i Pančeva.

Tema RT kursa je  penetrantska kontrola zavarenih spojeva, odlivaka, i otkovaka u industrijskom sektoru i sudovima pod pritiskom.

Sertifikaciju osoblja obaviće CECH Trnava, firma iz Slovačke, prema standardu 17024, čiji su sertifikati priznati u Evropi i svetu.

Nastava će se odvijati u sledećim terminima 19., 22., 23.,24. i 25 juna, kada će se obaviti završni ispit.

Kurs će pohađati kandidati iz GOŠA FOM, GOŠA FSO Simićevo, Monting iz Makedonije, Grapps i Instituta Goša.

Da podsetimo, u Institutu Goša je krajem maja uspešno završen kurs za ispitivanje zavarenih spojeva bez razaranja za vizuelniu kontrolu (VT), koji je pohađalo 20 kandidata. Nivo kursa je ocenjen najvišom ocenom od strane kandidata i od strane kompanija koje su ih poslale na ovaj edukativni kurs.

Osim obuke zavarivača, međunarodnih inženjera (IWE), tehnologa (IWT) i inspektora zavarivanja (IWI-C) koja ima višedecenijsku tradiciju u Institutu Goša sa više hiljada obučenih zavarivača, ovim kursevima za ispitivanje materijala bez razaranja Institut Goša je proširio lepezu svojih usluga na tržištu i nametnuo se kao respektabilni autoritet u ovoj oblasti.

Poštovani,

Želimo da Vas informišemo da Institut Goša, u ponedeljak 29. maja sa početkom u 9 sati, otpočinje seriju kurseva iz oblasti ispitivanja zavarenih spojeva metodama bez razaranja i to za: vizuelnu kontrolu (VT), penetrantsku (PT), magnetnu (MT) i ultrazvučnu (UT). Kursevi će se održati u prostorijama Instituta Goša u Smederevskoj Palanci i izvodiće ih eminentni predavači i stručnjaci kako iz Instituta Goša, tako i naši saradnici iz Beograda i Pančeva.

Prvi kurs je za vizuelnu kontrolu (VT), tema je dimenziona kontrola zavarenih spojeva, odlivaka i otkiovaka. Kurs će pohađati 13 kandidata i međunarodnog je karaktera. Kandidati su iz poznatih kompanija kao što je Sloga Metal, Vahali, Grapps, Goša FOM, Monting Makedonija, TMS CEE d.o.o., Institut Goša. Ovi kursevi se izvode zajedno sa partnerima iz Slovačke CECH ZVÁRAČSKÝCH ODBORNÍKOV iz Trnave, koji su sertifikovani prema standardu 17024, a sertifikati koji se dobijaju su međunarodnog karaktera i u skladu sa standardima EN ISO 97122012.

Osim obuke zavarivača, međunarodnih inženjera (IWE), tehnologa (IWT) i inspektora zavarivanja (IWI-C) koja ima višedecenijsku tradiciju u Institutu Goša sa više hiljada obučenih zavarivača, ovim kursevima za ispitivanje materijala bez razaranja Institut Goša je proširio lepezu svojih usluga na tržištu i nametnuo se kao respektabilni autoritet u ovoj oblasti.

Poštovani poslovni partneri,

Obaveštavamo Vas da Institut Goša tradicionalno i ove godine nastupa na 61.Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća i nalaziće se u Hali III na štandu Privredne komore Srbije. Izaćićemo sa programom koji karakteriše usluge Instituta Goša.

Pozivamo sve naše poslovne partnere, prijatelje i poslovnu javnost da nas posetite  na Sajmu i da u direktnim kontaktima sa našim predstavnicima dobijete objektivne i pravovremene informacije o mogućnostima i poslovnim planovima u narednom periodu.

Međunarodni Sajam tehnike i tehničkih dostignuća, počinje na Beogradskom sajmu u punedeljak 15.maja i trajaće do petka 19.maja pod sloganom „Tempo budućnosti“. Na izlagačkom prostoru od 20.000m2, sa više od 500 domaćih i stranih izlagača i 30 država iz Regiona, Evrope, Azije i Afrike, predstaviće posetiocima Sajma najsavremenija dostignuća iz oblasti telekomunikacija, robotike, softvera i industrijskog inženjeringa.

Strana 1 od 16

Kalendar

decembar 2017
P U S Č P S N
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
You are here Novosti